Saya

“Je cd vind ik zo’n groot geschenk. De heelheid, het aangeraakt worden en de warmte. Doorleefd, doordacht en nog veel meer. Het ‘Ik Ben’ is wat voelbaar blijft doorklinken. Wat een tastbaar gemaakte liefde!”

“Vanmorgen kwam je cd binnen en heb hem beluisterd!
Heerlijk relaxed hoor en wat heb jij toch een mooie heldere stem!”

“Ik geniet heel erg van je cd. Ik vind dat je echt een authentieke stijl
hebt en de muziek werkt echt meditatief.”

Saya voor - achterkant 20170425

 

Samen met gitarist Michiel Brandes heb ik een muzikale reis door het leven gemaakt, die is vastgelegd op de cd Saya. Saya betekent ‘IK’ of ‘IK BEN’ in het Maleis. Alle muziek is op intuïtieve wijze, ter plekke in de studio vanuit het hart ontstaan. De nummers zijn in één keer opgenomen, zodat het authentieke moment gewaarborgd blijft.

De klankentaal waarin ik zing, samen met het pure gitaarspel van Michiel, zorgen voor een oprechte ontmoeting. De klanken inspireren, verstillen, troosten, bemoedigen en … (dat mag je zelf invullen als je de muziek hoort) Overige instrumenten die zijn gebruikt zijn: didgeridoo, carillons, shrutibox en klankhouten.

Benieuwd wat op de cd Saya staat? Hieronder twee fragmenten inclusief de klankvertaling.

Op weg
De weg ontstaat onder je voeten. Ga op onderzoek uit. Ontdek, ervaar, beleef. Het is niet nodig om te twijfelen, ga op weg. Gooi je angsten overboord en ga vol moed en vertrouwen jouw weg.

 

Liefde
Je bent goed zoals je bent. Aanvaard jezelf. Geloof in jezelf. Wees trouw aan jezelf. Jij bent liefde, onthoud dat. Het is de essentie die je bent.

 

Bestelwijze cd*

Stuur een mail naar  info@asmaraklank.nl  en vermeld het volgende:
Naam :
Adres :
Postcode + Woonplaats :
Aantal cd’s Saya :

Prijs cd : € 12,50  exclusief € 3,50 verzendkosten

Bestelwijze MP3 download*

Stuur een mail naar  info@asmaraklank.nl  en vermeld het volgende:
Naam :
E-mail : 

Prijs MP3 download: € 12,50

In een bevestigingsmail ontvang je de bankgegevens waarnaar je het bedrag kunt overmaken. Na ontvangst van de betaling wordt de cd verstuurd of ontvang je een link om Saya te kunnen downloaden.
Gekochte cd’s kunnen alleen binnen 14 dagen worden geruild indien er sprake is van een aantoonbaar defect op de cd, bij normaal gebruik. Je ontvangt dan een nieuw exemplaar.

 

Reacties zijn gesloten.