Serenity

20180321 Serenity voorkantIeder mens heeft zijn eigen taal, zijn eigen klank en kleur. De stem van het hart klinkt voor iedereen gelijk.

Dankbaar en blij ben ik met mijn nieuwe album Serenity,
die ik samen met multi-instrumentalist Michiel Brandes, op 28 maart 2018 geboren mocht laten worden.

In de tracklist vind je naast een fragment, een korte omschrijving van de kern waar de muziek over gaat.
De betoverende klanken kondigen een geboorte aan.
Een terugkeer naar de Essentie, in liefde en eenheid.
Bestelinformatie vind je onderaan deze pagina.

Tracklist

1. Hidden Treasure
De muziek geeft je aanwijzingen waar de schat verborgen ligt. De klanken nodigen je uit om in jezelf te blijven geloven en trouw te zijn aan jezelf, ongeacht wat anderen zeggen.

2. Silent longing
Het stille verlangen van de ziel naar iets of iemand, die (nog) onbereikbaar is of wat (nog) niet gerealiseerd kan worden. Het uithouden en aanvaarden van dit verlangen, om daaraan innerlijk te groeien.

3. Gratitude
Wees op je eigen manier dankbaar voor wat is, ook al word je uitgedaagd en begrijp je het soms niet. Eer je naam. Draag hem met eerbied. Niemand is zoals jij.

4. Invisible reality
Het grootste geschenk in je leven is je ware potentieel tot expressie te laten komen en datgene te doen waarvoor jij op aarde bent. Geef je over aan het leven en ga vol vertrouwen. Wees jezelf, zonder compromissen. Je bent goed zoals je bent. Sta open voor liefde. Je wordt onvoorwaardelijk gesteund. Altijd en overal.

5. Serenity
Laat jezelf zien en maak je niet kleiner dan je bent. Ga jouw weg in overgave en vertrouwen. Je staat er niet alleen voor. Stem je af op jouw innerlijke wijsheid. Schep helderheid in je leven. Ga staan in je naam. Geloof in de kracht die je in je hebt. Je bent het waard!

 

Bestelwijze cd*

Stuur een mail naar  info@asmaraklank.nl  en vermeld het volgende:
Naam :
Adres :
Postcode + Woonplaats :
Aantal cd’s Serenity :

Prijs cd : € 12,50  exclusief € 3,50 verzendkosten*

*  In een bevestigingsmail ontvang je de bankgegevens waarnaar je het bedrag kunt overmaken. Na ontvangst van de betaling wordt de cd verstuurd. 

Gekochte cd’s kunnen alleen worden geruild indien er sprake is van een aantoonbaar defect op de cd, bij normaal gebruik. Je ontvangt dan een nieuw exemplaar.

Reacties zijn gesloten.