Inzicht in je eigen IK

labyrint keien

  • Loop jij continu tegen allerlei dingen aan in leven, waarbij je geen idee hebt waardoor dat komt?
  • Worstel je met vragen als: wie ben ik nou eigenlijk? Ik weet niet wat ik wil? Is dit het nu?
  • Wil je meer inzicht krijgen in wat jouw levensopdracht is?
  • Ben je op zoek naar wat het unieke aan jou is, wat jou helemaal jij maakt?

Als je behoefte hebt om meer inzicht te krijgen in één van bovenstaande vragen, je levensopdracht of de invulling daarvan, is het consult ‘Inzicht in je eigen IK’ wat voor jou. In dit consult van 60-75 minuten, maak ik samen met jou helder waar jij op dit moment staat in je leven en wat de ontplooiing van jouw talenten/kwaliteiten in de weg staat. Wat zijn belemmeringen die jou ervan weerhouden om te stralen als een zon, te zijn wie je bent en werkelijk te doen wat je hart je ingeeft.

Op een eenvoudige wijze geeft het ‘Inzicht in je eigen IK’ consult je helderheid in dat wat er speelt in jezelf en je leven, zodat je met het aangereikte, zelf een stap kunt zetten om meer te leven vanuit wie je werkelijk bent en wat jij ten diepste verlangt. Indien gewenst kan aan de hand hiervan eventueel een kort begeleidingstraject worden opgesteld, met IK-kracht versterkende oefeningen, om datgene te realiseren wat helemaal bij jou hoort.

Oorsuizen/tinnitus & geluidsgevoeligheid
Heb je last van een piep, ruis, suis in je oor? Ben je gevoelig voor stemmen van mensen, monotone geluiden of het geluid van elektrische apparaten? Ook voor degene die last hebben van oorsuizen/tinnitus en/of geluidsgevoeligheid is het “Inzicht in je eigen IK” consult een aanrader. Het consult zal dan toegespitst worden op het in kaart brengen van je huidige levenssituatie en helder krijgen wat maakt dat je nu last hebt van geluid. Indien gewenst kan aan de hand hiervan eventueel een kort begeleidingstraject worden opgesteld, om oorsuizen/tinnitus en/of geluidsgevoeligheid beter te hanteren en de kwaliteit van je leven te verbeteren.

De investering voor dit unieke “Inzicht in je eigen IK” consult bedraagt: € 95,- inclusief BTW
Tarief werkgevers/bedrijven op aanvraag

Wil jij meer helderheid in jezelf en je leven?
Ga voor meer informatie of het maken van een afspraak naar de contactpagina.
Afspraken vinden plaats bij AsmaraKlank in Rotterdam.

Heb jij de pagina Beter in balans met de kracht van je naam al gezien? Een overzicht van alle groepsactiviteiten vind je in de Agenda. Benieuwd naar hoe anderen de begeleiding van AsmaraKlank ervaren? Ga dan naar Reacties.

Op alle diensten en activiteiten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 

Reacties zijn gesloten.