Eendaagse Inzicht in je eigen IK

 20180802 getal 1 - loof -maklay62

   • Loop jij continu tegen allerlei dingen aan in leven, waarbij je geen idee hebt waardoor dat komt?
   • Worstel je met vragen als: wie ben ik nou eigenlijk? Ik weet niet wat ik wil? Is dit het nu?
  • Wil je meer inzicht krijgen in wat jouw levensopdracht is?
 • Ben je op zoek naar wat het unieke aan jou is, wat jou helemaal jij maakt?

Vaak is er zoveel lawaai en ruis in jezelf, dat je ware IK, degene die je van nature bent, is ondergesneeuwd en bedekt met allerlei gedachten en emoties. Op deze bijzondere 11-11-11 dag (november = 11e maand, 2018 = 2+1+8 = 11) gaan we vanuit stilte en rust, op verschillende manieren aan de slag om (meer) contact te krijgen met ons eigen IK. De invalshoek is het spelen, ontdekken en ervaren waarbij we ons laten inspireren door het getal 1. Het getal van de Eenheid. Het symbool van het licht en van de hoogste scheppingskracht. De 1 betekent zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en ‘Ik-Ben-bewustzijn’.

We starten de dag met de lichaamsgerichte stiltemeditatie de ‘Naamsoefening’. Ze helpt je om meer rust in je hoofd/lichaam te krijgen en stimuleert het in contact komen met je wezenlijke kern, het vrije blije kind in jou, dat open en vol verwondering in het leven staat. Via eenvoudige teken- en schrijfopdrachten verken je en verdiep je wat je hebt ontdekt en ervaren tijdens de stiltemeditatie.

In het middagprogramma staan de getallen en hun symboliek centraal. Je leert hoe je het getal van jouw naam en jouw bestemmingsweg kunt berekenen en wat de betekenis is van dat getal. Aan het einde van de eendaagse verbinden en bekrachtigen we de inzichten in je eigen IK, zodat je een leidraad hebt voor verdere bloei en expressie van wie jij ten diepste bent.

Voor wie? Volwassenen die

 • continu tegen allerlei dingen aanlopen in hun leven en geen idee hebben waardoor dat komt;
 • worstelen met vragen als: wie ben ik nou eigenlijk? Ik weet niet wat ik wil? Is dit het nu?
 • meer inzicht willen krijgen in wat hun levensopdracht is;
 • op zoek zijn naar hun ware zelf, dat wat hun uniek maakt.

Datum :  Zondag 11 november 2018 – GEANNULEERD

Interesse! Meld je dan aan via de pagina Contact en vermeld daarbij je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Houd er rekening mee dat er slechts plek is voor 4 deelnemers. Wil je verzekerd zijn van deelname, meld je dan snel aan.

Reacties zijn gesloten.