Feest bij AsmaraKlank

Paquets cadeauxAsmaraKlank is jarig en bestaat 9 jaar en dat wordt gevierd. Aangezien trakteren van een gebakje via internet erg lastig is, doe ik dat graag in de vorm van een Drie Dolle Daagse, waarin 3 dagen de prijzen zijn verlaagd.

Wanneer jij je tijdens de Drie Dolle Daagse aanmeldt voor één van mijn activiteiten, dan maak je ook nog eens kans op mijn nieuwste cd Serenity. Na de Drie Dolle Daagse zal ik onder de aanmelders 2 cd’s Serenity verloten. De winnaars krijgen vanzelf bericht.

Woensdag 9 mei om 18.00 uur is het feest weer voorbij. Dus wacht niet te lang als je altijd al eens ‘Een inzicht in je eigen IK consult’ hebt willen doen voor meer helderheid in jezelf en je leven of een workshop ‘Beter in balans…’ Dit is je kans.

Feestelijke groet,

Brigitte van Bourgonje
asmaraklank.nl


Wil je gebruik maken van het Drie Dolle Daagse aanbod, stuur dan uiterlijk 9 mei 18.00 uur een mail naar info@asmaraklank.nl. Plaats in de omschrijving de code: DDD + daarachter de naam van de workshop, themadag of het consult.  Na aanmelden, ontvang je uiterlijk 10 mei 12.00 uur een bevestiging met daarin de bankgegevens. Ontvang je geen bevestiging neem dan telefonisch contact op. Houd er rekening mee dat de betaling uiterlijk 12 mei 2018 binnen dient te zijn als je gebruik wilt maken van dit Drie Dolle Daagse aanbod.
Klik hier voor de overige Drie Dolle Daagse voorwaarden

 

Nu € 95,-  i.p.v. € 115,-

 * Inzicht in je eigen IK consult
Loop jij continu tegen allerlei dingen aan in leven, waarbij je geen idee hebt waardoor dat komt? Worstel je met vragen als: wie ben ik nou eigenlijk? Is dit het nu? Als je behoefte hebt om meer inzicht te krijgen in één van bovenstaande vragen, je levensopdracht of de invulling daarvan, is het consult ‘Inzicht in je eigen IK’ wat voor jou.  Lees verder

* Themadag Authentiek jezelf! 
Verlang je ernaar het unieke in jou tot expressie te brengen, maar je weet niet hoe? Ben jij op zoek naar meer balans, rust en vreugde in je leven? Op deze themadag gaan we met dit soort vragen aan de slag en onderzoeken we op verschillende manieren wat authenticiteit is en hoe je authentiek wordt.
Zeist: vrijdag 1 juni  Klik hier om verder te lezen

 
Nu € 60,- per workshop i.p.v. € 75,-

* Workshops ‘Beter in balans met de kracht van je naam’
Wist jij dat door de manier hoe jouw naam uitgesproken is/wordt er gaandeweg je leven allerlei indrukken aan je naam zijn gaan kleven, die jouw kunnen belemmeren om helemaal te zijn wie jij ten diepste bent? In de workshops leer je om jezelf (beter) te gronden en je op een wezenlijke wijze te verbinden met jouw naam. Je brengt belemmerende gedachten, emoties in evenwicht en geeft een impuls aan jouw vitaliteit en zelfhelend vermogen.
Zwolle: zondag 10 juni | Rotterdam: zaterdag 16 juni en 30 juni  Meer lees je hier

* Workshop Zingende Zomerklanken 
In deze zomerworkshop maken we een ontdekkingsreis in de klankenwereld aan de hand van eenvoudige liederen, klankimprovisatie & ritme. We zingen, neuriën, fluisteren, bewegen, maken klanken en luisteren. Ervaring met zingen is niet nodig.
Zeist: zaterdag 14 juli  Lees verder

 
Nu € 45,-  per workshop i.p.v. € 55,-

* Workshops ‘Geheimen van de levensbloem’
Vanuit het waarnemen en ervaren tekenen we stapsgewijs de levensbloem, om van daaruit een aantal geheimen te ontdekken die deze bloem in zich draagt.
Rotterdam: woensdag 20 juni en 4 juli
Meer info vind je op Beter in balans met vormtekenen

* Workshops ‘Beter in balans met de kracht van je naam’
Op een ervaringsgerichte wijze zet je stappen om door middel van je naam, jezelf te centreren en jouw oorspronkelijke naam weer toe te eigenen. Spelenderwijs ontdek je jouw naamsklank en leer je jezelf in balans te brengen met de kracht die in jouw naam verborgen zit.
Dordrecht: woensdag 16 en 30 mei Lees verder

Een overzicht van alle activiteiten vind je in de Agenda

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.