Liefdevol geven, delen en verbinden vanuit het hart

In een wereld waar zoveel gebeurt is het een aardige uitdaging om in verbinding te blijven met jezelf en je hart. Wat op dit moment ook in je leven gaande is, het gebeurt niet voor niets. Het omarmen van het donker en je eigen schaduw hoort net zoveel bij het leven als het omarmen van liefde, vreugde en dankbaarheid. Het vraagt alleen iets anders van je.

Durf jij eerlijk te kijken naar jezelf en emoties als bijvoorbeeld angst, frustratie, verdriet, woede, walging? Of stop je ze liever weg, omdat het te pijnlijk en te heftig is om ze te aanschouwen. Wijs je liever met een vinger naar een ander, dan bij jezelf te rade te gaan.

Het leven vraagt van je, om naar beste kunnen, in balans te blijven, opdat je jouw gaven en talenten kunt gebruiken, ten behoeve van iets wat vele malen groter is dan jijzelf. Wat dat voor jou is, kan alleen jij beantwoorden. In een mensenleven ontkom je echter niet aan ziektes, lichamelijke ongemakken, verlies, tegenslagen enzovoort. Het zijn momenten van innerlijke groei die je uit je vertrouwde comfortzone halen en je uitnodigen verder te kijken dan je neus lang is. Wanneer je midden in zo’n donkere fase in je leven zit, is dat allesbehalve makkelijk. Weet diep van binnen dat je er niet alleen voor staat, ook al voel je je soms eenzaam, alleen en onbegrepen door je omgeving.

Kun jij op dit moment wel een dosis liefdesenergie, positiviteit en inspiratie gebruiken? 

20181107 Liefdevol Gouda flyerKom dan op zondag 18 november naar het gratis toegankelijke evenement ‘Liefdevol Gouda’. Ruim 35 professionals zijn er speciaal voor jou. Zij geven en delen liefdevol hun kennis vanuit hun hart in de workshops, consulten en behandelingen. Er is voor elk wat wils. Massages, iriscopie, homeopathie, astrologie, yoga, mindfulness, klankschalen, meditatie en nog veel meer.

Op deze dag ben ik ook aanwezig. Naast een workshop ‘Beter in balans met de kracht van je naam’ geef ik persoonlijke miniconsulten ‘Inzicht in je eigen IK’ aan de hand van je naam. Ben jij benieuwd naar wat jouw naam je te vertellen heeft, kom dan zeker langs. Meer informatie over deze dag vind je op liefdevolgouda.nl

Wie weet zie ik je 18 november.

Hartelijke groet,

Brigitte van Bourgonje

AsmaraKlank
Je naam als levenskompas – voor helderheid in jezelf en je leven!

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Uncategorized. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.