Album “Innerlijke stilte” is geboren

Luister naar de stilte
De stilte in je hart
Ze wijst je de weg
In liefde en vertrouwen
Naar de essentie van het bestaan
Jouw essentie, die Liefde is

1  Belem
2  Monna Vie
3  Vodem

Totaal 25:52 minuten

Hier is ze dan, op 1-11-2022, het nieuwe muziekalbum Innerlijke stilte – Een muzikale reis naar stilte en vertrouwen. De muziek is verbonden met de tijdgeest van 2019, 2020, 2021, 2022. Achteraf gezien openbaarde ieder jaar een deel van de reis. In oktober 2022 kon deze reis worden volbracht, met dit album als resultaat.

We leven in een verandering van tijdperk, waarin het oude en het nieuwe tegelijkertijd aanwezig is. Die wrijving is zeer goed voelbaar. We worden uitgedaagd, beproefd en uitgenodigd om trouw te blijven aan onszelf en ons niet van de wijs te laten brengen en te laten ontmoedigen door obstakels/stoorzenders op ons pad.

Tijdens de muziekopnames hadden Michiel en ik ook met van alles en nog wat te maken. Van vliegtuigen die continu bleven overvliegen, lawaai van een wagen die de rioolputten kwam schoonmaken, tot gehoorproblemen, een plotseling dichtgeklapt oor en nauwelijks meer kunnen zingen door de intensiteit en heftigheid van dat wat verklankt wenste te worden.

Al deze innerlijke en uiterlijke hobbels tijdens opnamedagen belemmerden ons niet om trouw te blijven aan wat we innerlijk voelden. Beiden weten we, dat als we samen een afspraak hebben gemaakt om inspiratief muziek te ontvangen, iets wezenlijks geboren wil worden. Afgestemd op de frequentie van het hart creëren we een hiervoor een veilige bedding. De sfeer, stemming, energietrilling van dat moment verklanken we zo puur en zuiver mogelijk, in erkenning en aanvaarding van dat wat is. Het waarborgen van de oorspronkelijkheid van dat specifieke moment is voor ons essentieel.

Dankbaar zijn we met "Innerlijke stilte". Deze muzikale reis geeft jou de gelegenheid om op verschillende lagen in jezelf, bewust of onbewust, stappen te zetten. Hoewel het hoofd graag wil begrijpen, spreekt de muziek direct het gevoelsleven aan. Deze universele taal van het hart is dienstbaar aan jouw ontwikkelingsweg als mens op aarde. Ze herinnert jou aan je ware zelf, degene die je in essentie bent.

Bestelwijze
Innerlijke stilte

MP3:
Vul het bestelformulier* in.
Maak € 10,- over naar het IBAN dat vermeld staat in de bevestigingsmail.
Na ontvangst van de betaling ontvang je een downloadlink voor de MP3.

CD:
Vul het bestelformulier* in en vermeld in het opmerkingenveld het volgende:
1. dat je graag een CD ontvangt;
2. je adresgegevens;
3. maak € 16,50 (inclusief verzending)** over naar het IBAN dat vermeld staat
in de bevestigingsmail.
Na ontvangst van de betaling zal de CD worden verstuurd.

    Ja, ik bestel graag de MP3 Innerlijke stilte.

    Heb je binnen 3 dagen geen bericht ontvangen, neem dan Contact op.
    Let erop dat je e-mailadres juist is ingevuld!

    * Bij het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.
    ** Bij verzenden in Nederland.