NaamMuziek

Muziek speciaal gemaakt voor jou op basis van je naam, door Brigitte van Bourgonje en multi-instrumentalist Michiel Brandes. Als geschenk voor jezelf - ter inspiratie, bemoediging, troost, je ontwikkelingsproces, innerlijke groei en heling. Of om cadeau te geven aan je lief, je vader, moeder, broer, zus, vriend, vriendin, enzovoort. Voor een trouwerij of andere speciale gebeurtenis in het leven.

NaamMuziek ontstaat op intuïtieve wijze, vanuit het moment, aan de hand van iemands foto en naam. Ieder NaamMuziek project begint met een kort telefonisch gesprek. De intentie voor het laten maken en de resonantie van de naam zijn de ingrediënten voor wat er qua zang, gitaar en/of overige instrumenten ontstaat.

NaamMuziek kun je al laten maken vanaf € 125,-.
Dit is het basistarief voor een opname van ca. 2,5 minuut op MP3. Voor elke minuut extra komt er € 45,- bij. De gemiddelde tijdsduur van NaamMuziek is ca. 5 minuten.

Wil je er een luxe geschenk van maken?
Voor € 27,50 extra krijg je de NaamMuziek op een speciale USB stick, die verborgen zit in een houten hart, met daarop jouw eigen naam gegraveerd of de naam van degene aan wie je het schenkt. Leuk om te geven én om te ontvangen.

Interesse!
Neem contact op voor meer informatie

Wil je een idee krijgen wat voor soort muziek we nog meer maken. Luister dan naar fragmenten van het album Stills of Life.