Kennismakingsmiddag Telefonische NaamAnalyses

Op een NaamAnalyse kennismakingsmiddag geef ik ter kennismaking en tegen een gereduceerd tarief, telefonische NaamAnalyse consulten van ca. 15 minuten. Samen met jou belicht ik je vraag aan de hand van enkele letters uit je voor- of achternaam. Deze persoonlijke handreiking geeft helderheid en/of inzicht in jezelf, je werk, je naam of huidige levenssituatie. Het is ook mogelijk een open consult te doen zonder specifieke vraag.

De eerstvolgende NaamAnalyse Kennismakingsmiddag staat gepland op:
Op de NaamAnalyse Kennismakingsmiddag betaal je voor een telefonisch consult van ca. 15 minuten slechts € 15,- i.p.v. € 20,-. Aanmelden kan tot uiterlijk 3 dagen van te voren.

Interesse!
Neem dan Contact op en vermeld hierbij:
- je volledige voor- + achternaam;
- je e-mail;
- je telefoonnummer;
- je vraag + voorkeursmiddag.

In de bevestiging die je ontvangt staan de datum en het tijdstip waarop je me kan bellen. (De telefoonkosten zijn voor jouw rekening). De betaling dient uiterlijk 2 dagen voor het consult te zijn bijgeschreven op het bankrekeningnummer dat daarin vermeld staat.

Wil je liever een telefonisch NaamAnalyse consult van 30 minuten? Neem dan Contact op voor het maken van een afspraak. Datum en tijd gaan in overleg.

Een telefonisch NaamAnalyse consult is anders dan een NaamAnalyse in mijn praktijk. Hoewel de basis van het informatie vrijgeven via de naam hetzelfde is, heeft een NaamAnalyse in mijn praktijk het voordeel dat, naast de ontmoeting in levende lijve, ook middelen als teken-, schrijf- en stilteoefeningen kunnen worden ingezet. Dit kan helpend zijn bij het verkrijgen van een diepere verbinding met de naam en jezelf. Bij een telefonisch consult is dit niet mogelijk. Houd hier rekening mee bij het maken van je keuze. Het voordeel van een telefonisch consult is dat het praktisch is, je hoeft niet naar Rotterdam te komen.

Voorbeelden van beweegredenen van personen om een NaamAnalyse te doen vind je op Vaak voorkomende vragen bij een NaamAnalyse. Benieuwd naar hoe anderen mijn begeleiding ervaren? Ga dan naar Reacties.