Namendag – Je naam in het licht

Op een Namendag staat jouw naam volop in de schijnwerpers. Vanuit verschillende invalshoeken wordt jouw naam belicht. Je voelt, tast af, kijkt, ervaart, beleeft je naam, alsof je haar voor het eerst ontmoet.

In het dagelijks leven gebruik je jouw naam vaak functioneel bij het voorstellen, telefoneren, het aanmelden, aanvragen of ondertekenen van iets. Door digitale handtekeningen, voorgeprogrammeerde naam-/nummermelding en social media profielen, raakt het schrijven en noemen van je naam op de achtergrond. Onder andere hierdoor gaat het contact met je naam en haar natuurlijke oorspronkelijkheid steeds meer verloren. Je naam heeft dan onvoldoende de mogelijkheid om het potentieel, wat als zaad in je naam verborgen ligt, tot bloei te laten komen.

Een Namendag is een uitnodiging om weer contact te maken en in verbinding te komen met je naam en haar natuurlijke oorspronkelijkheid. Vanuit stilte, aandacht, waarnemen, klank, kleur en bewegen maak je een ontdekkingsreis. Met als afsluiting een persoonlijke handreiking om jouw naam nog meer in het licht te zetten.

Voor wie? Degene die:

• op een kunstzinnige wijze contact wil maken met zijn/haar naam;
• op een diepere laag met zijn/haar naam en zichzelf wil verbinden;
• bezig is met zelf-bewust-zijn, innerlijke groei en ontwikkeling;
• leeft met vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat hoort bij mij?;
• behoefte heeft aan ontspanning, innerlijke stilte en verstilling;
• interesse heeft in de wereld achter de naam en dit vanuit gezamenlijkheid
wil ontdekken, ervaren, beleven en waarnemen.

De groepsgrootte is 6-8 personen.


Er staat op dit moment geen Namendag – Je naam in het licht gepland.

Een Namendag organiseren bij jou in de buurt? Neem Contact op voor meer informatie. Actuele data van activiteiten vind je in de Agenda.