Samenwerken

Samenwerken:
werken aan jezelf en met de ander

Samenwerken, we doen het op veel plaatsen, in allerlei verbanden en op veel manieren. Eén ding is wel duidelijk: samenwerken gaat niet vanzelf. Dat is niet zo gek, want in het samenwerken kom je niet alleen 'de ander', maar ook jezelf tegen...

• Wil je ervaren wat je in het samenwerken tegenkomt?
• Wil je meer inzicht krijgen in wat in het samenwerken van belang is?
• Wil je actiever kunnen bijdragen aan een vruchtbare samenwerking?

Kom dan bij ons ervaringen, inzicht en inspiratie opdoen!

Deze cursus is een samenwerking van Brigitte van Bourgonje en John Hogervorst.

We werken in een ademende afwisseling van verschillende elementen, waaronder tekenoefeningen, stem-klank-beweging, namencirkel, inleidingen en gesprek, stilteoefeningen.

Het doel van ons samenwerken in deze cursus is jou in staat te stellen inzicht te krijgen in wat bruikbaar is in een goede samenwerking en je te stimuleren tot een innerlijke beweging, waarin jij positief kunt gaan bijdragen aan elke samenwerking waarvan je deel bent.

Data:
Tijd:
Plaats:
Prijs:

Zaterdag 22 oktober, 5 en 19 november
11.00 - 15.30 uur
Dorpsstraat 200, 2712 AR  ZOETERMEER
€ 195,- (inclusief koffie/thee/sap, lunch zelf meenemen)

Brigitte van Bourgonje heeft een praktijk voor Zelf-Bewust-Zijn in Rotterdam. Haar specialisatie is stem-klank-beweging en NamenWerk.
John Hogervorst is ondernemer, auteur, uitgever en heeft een schat aan ervaring op het gebied van samenwerken die hij verbindt met zijn kennis van sociale vraagstukken en de wetmatigheden die daarin mee spelen.

Interesse!
Meld je dan ruim van te voren aan via Contact en vermeld daarbij je voor- + achternaam, adres, telefoonnummer en e-mail. Je aanmelding is pas definitief na ontvangst van de betaling.
Woon je ver weg en zou je graag met iemand willen carpoolen, geef dit dan aan bij het aanmelden.