NaamZingen

Je naam is een spiegel van jezelf waaraan veel te ontdekken valt. Wist je dat de manier waarop jouw naam als kind is uitgesproken, nu onbewust nog in je huidige leven kan doorwerken?
Wanneer allerlei zaken en emoties uit het heden en/of verleden aan je naam gekleefd zijn, kan je naam niet meer vanuit haar oorspronkelijke zuivere trilling resoneren. Door die vertroebeling verliest je naam steeds meer haar klankvolle kleurenpracht en vruchtbare inspiratiekracht. Dit heeft tot gevolg dat wat als potentieel in jou aanwezig is, niet meer volledig uit de verf kan komen in je dagelijkse bestaan.

  • Ben je benieuwd naar hoe jouw naam klinkt en wat ze jou te vertellen heeft?
  • Verlang je naar meer verbinding met jezelf en jouw naam?
  • Wil je meer jouw eigen plek innemen en in het moment Zijn?

Als je één of meer vragen met JA hebt beantwoord, dan is NaamZingen wat voor jou.

In de workshop NaamZingen gaan we op een speelse en ervaringsgerichte wijze aan de slag met onze namen en/of met letters uit onze namen. Vanuit stilte, het spreken, neuriën, bewegen en zingen, maken we een ontdekkingsreis, die stapsgewijs wordt opgebouwd. We horen, luisteren en nemen waar hoe onze namen klinken en ervaren wat ze ons spiegelen en te vertellen hebben.

Door het zingen en resoneren, vibreren onze namen en ontdoen we onszelf van ballast, onzuiverheden en projecties die zijn aangekleefd. We eigenen onze namen als het ware weer toe, waardoor we als mens meer vanuit onze natuurlijke eigenheid, onze eigen plek en ruimte kunnen (gaan) innemen. We gronden daarmee onszelf in ons bestaan. We bevestigen onszelf zoals we nu zijn, met alles wat er is, en eren de namen die we dragen op deze aardse levensreis.

Voor wie? Degene die:

  • nieuwsgierig is naar wat aan zijn/haar naam te ontdekken valt;
  • interesse heeft in NaamZingen en/of er meer over wil weten;
  • belemmeringen ondervindt met zijn/haar naam en/of met het uitspreken ervan;
  • meer verbinding wil krijgen met zichzelf;
  • beter wil leren gronden en Zijn in het moment.

Ervaring met zingen is niet nodig. Wel openheid om vanuit gezamenlijkheid te ontdekken, ervaren en waar te nemen.

NaamZingen is geen therapie. Houd er rekening mee dat het zingen van je naam soms onbewuste emoties kan aanraken en losmaken. Je dient dan voldoende innerlijke stabiliteit te hebben om dit zelf op te vangen.

Twijfel je of deze workshop geschikt is voor je, gezien jouw persoonlijke situatie? Neem dan vooraf het aanmelden eerst Contact op. Mogelijk is een individuele les NaamZingen meer geschikt. Het voordeel daarvan is dat heel specifiek op jouw situatie kan worden ingegaan en de les helemaal kan worden afgestemd op jouw naam.


Op dit moment staan er geen workshops NaamZingen gepland. 

Wil je individueel aan de slag met NaamZingen?
Maak dan een afspraak via Contact. Een individuele les NaamZingen bedraagt € 65,- per uur.

Lees op NamenWerk welke mogelijkheden er zijn om met je naam aan de slag te gaan. Een overzicht van activiteiten vind je in de Agenda. Benieuwd naar hoe anderen mijn begeleiding ervaren? Ga dan naar Reacties.

De workshop NaamZingen kan op aanvraag gegeven worden. Neem Contact op voor meer informatie.