ZangCirkel

In de ZangCirkel gaan we aan de slag met stem- en klankoefeningen, met de zangscholing van Valborg Werbeck als inspiratiebron. We spelen met klinkers en medeklinkers. Hoe klinken en bewegen ze, afzonderlijk en met elkaar? Hoe komt de klank tot haar recht en wat doet het zingen van klanken met jou? We luisteren, bewegen, zijn stil. We zingen, neuriën en geven expressie aan dat wat in ons leeft, dat wat gehoord, gevoeld en/of ontdekt wil worden.

De klanken weerspiegelen ons, wie we zijn als mens op dat moment en waar we naartoe aan het bewegen zijn. Als individu en als groep. Door dit proces ontdek je hoe je op een ervaringsgerichte en speelse wijze, je lichaam en stem kunt gebruiken als instrument voor het zingen en zingend klank maken. Gaandeweg krijg je meer gevoel voor het wezen en de beweging van klanken, waardoor een eigen unieke klankentaal kan ontstaan.

Zingen maakt blij, ontspant, voedt, opent, spiegelt jezelf op een zachte wijze. Ze balanceert, geeft inzicht, maakt vrij en nog veel meer. Ervaring met zingen is niet nodig. Wel openheid en innerlijke stabiliteit om vanuit gezamenlijkheid te ontdekken, ervaren en verwonderd te raken.

Voor wie? Degene die:
• graag willen leren zingen en/of weer met zingen bezig willen zijn;
• behoefte hebben aan meer balans, rust, ruimte, ontspanning;
• onzeker zijn over hun stem en/of een druk voelen op hun keel;
• verlangen naar meer verbinding met zichzelf;
• interesse hebben in stem-klank-beweging.


ZangCirkel
Datum: Zondag 10 november
Tijd: 14.00 – 16.00/16.30 uur | Welkom vanaf 13.45 uur
Plaats: AsmaraKlank - Dorpsstraat 200 - 2712 AR  ZOETERMEER
Bijdrage naar keuze: € 25,- (kleine beurs) | € 35,- | € 45,-

Interesse!
Meld je dan uiterlijk 10 dagen van tevoren aan via Contact en vermeld daarbij je voor- en achternaam, e-mail en telefoonnummer.

Wil jij individueel aan de slag met je stem? Klik dan op StemWerk
Benieuwd naar wat jouw naam je te vertellen heeft? Kijk dan op NaamAnalyse
Een overzicht van activiteiten vind je in de Agenda. Benieuwd naar hoe anderen mijn begeleiding ervaren? Ga dan naar Reacties.