Themaochtenden

In de turbulente tijd waarin we leven, waar oude vertrouwde structuren uiteen aan het vallen zijn, is het van essentieel belang om op een bewuste wijze met elkaar te verbinden. We kunnen dan vanuit gezamenlijkheid het nieuwe laten ontvouwen en ervoor zorgdragen dat we, vanuit liefde en vertrouwen, de chaos en stormen doorstaan.

De themaochtenden zijn een eerste aanzet om met elkaar te verbinden en in gesprek te komen met elkaar. We starten met een stiltemeditatie en afstemming op het thema. Van daaruit ontstaat aan de hand van een aantal vragen een gesprek en ontvouwt zich, vanuit het moment, wat aangereikt en/of verdiept mag worden.

  • Themaochtend: Hoe blijf je bij jezelf?
    Aan bod komen vragen als bijvoorbeeld: Hoe blijf je bij jezelf in verbinding met de ander? Hoe blijf je bij jezelf als prikkels van buitenaf te heftig binnenkomen? Wat is bij jezelf blijven? Wat is ervoor nodig? Hoe ga je om met de spreekwoordelijke olifant in de porseleinkast?
  • Themaochtend: Eenzaamheid en verbinding  
    Gevoelens van eenzaamheid komen voor bij jong en oud. Het kan van korte duur zijn of langer aanhouden. Wat speelt er bij eenzaamheid? Wat vraagt het van de mens? Heeft eenzaamheid ook een positieve kant en hoe kom je weer in verbinding?

Themaochtenden:
Hoe blijf je bij jezelf?: donderdag 5 oktober en/of 12 oktober
Eenzaamheid en verbinding:
donderdag 26 oktober en/of 2 november

Tijd: 10.30 - 12.00 uur (inloop vanaf 10.15 uur)
Plaats: Trondheimpad 46 - 3067 DM  ROTTERDAM  [1e etage - er is geen lift]
Bijdrage: € 22,50 per ochtend | € 40,- voor 2 ochtenden

Interesse!
Meld je dan aan via Contact en vermeld daarbij je naam, e-mail en telefoonnummer.

Is er een bepaald onderwerp op het gebied van zingeving, spiritualiteit, innerlijke groei, persoonlijke ontwikkeling, dat je graag tijdens een themaochtend besproken zou willen hebben? Geef dit dan door via Contact. Mogelijk komt het bij een volgende serie themaochtenden aan bod.

Wil jij individueel aan de slag met stem, klank en beweging? Klik op StemWerk
Benieuwd naar wat jouw naam je te vertellen heeft? Kijk dan op NaamAnalyse
Een overzicht van activiteiten vind je in de Agenda. Benieuwd naar hoe anderen mijn begeleiding ervaren? Ga dan naar Reacties.