Tijd voor MIJ

Door alles wat dagelijks op ons afkomt, vergeten we vaak onszelf. We moeten veel, hebben overvolle agenda’s en komen nauwelijks toe aan momenten van rust, ontspanning en reflectie. Als je zelf niet af en toe op de rem trapt en een pas op de plaats maakt, is de kans groot dat je lichaam je op een gegeven moment in de steek laat. Je raakt uitgeput, krijgt fysieke/mentale klachten als bijvoorbeeld een hoge bloeddruk, hoofdpijn, rugpijn, depressie, burnout of een ander soort ziekte waar je niet op zit te wachten.

Tijd voor MIJ is er voor jou! Om je de mogelijkheid te geven, momenten voor jezelf in je agenda te creëren. Zodat je achteraf niet zegt: “Had ik maar…. beter naar mijn lichaam geluisterd; de signalen eerder gezien; meer tijd voor ontspanning en rust ingepland.

Tijd voor MIJ is een consult waarin je je vragen kunt voorleggen en handvatten krijgt aangereikt om jezelf te ontspannen, te onthaasten en innerlijk meer in balans te komen. Naast het gesprek kan ook gebruik worden gemaakt van stilte- en concentratieoefeningen, stem-klank-beweging, schrijven en (vorm)tekenen.

Individueel consult en begeleiding:
40 minuten: € 45,- | 60 minuten: € 65,-
30 minuten: € 30,- personen met een kleine beurs, jongeren van 16 tot 21 jaar en studenten
Consulten en individuele begeleidingstrajecten worden gegeven bij AsmaraKlank in Rotterdam. Afspraken vinden overdag plaats op woensdag of donderdag.

Ga naar Contact voor meer informatie of het maken van een afspraak. Een overzicht van activiteiten vind je in de Agenda. Ga naar NamenWerk als je meer verbinding wilt krijgen met je naam en benieuwd bent naar wat jouw naam je te vertellen heeft. Wil je liever met je stem aan de slag? Ga naar StemWerk. Klik op Reacties als je benieuwd bent naar hoe anderen de begeleiding ervaren.