Tijd voor MIJ

Door alles wat dagelijks op ons afkomt, vergeten we vaak onszelf. We moeten veel, hebben overvolle agenda’s en komen nauwelijks toe aan momenten van rust, ontspanning en reflectie. Als je zelf niet af en toe op de rem trapt en een pas op de plaats maakt, is de kans groot dat je lichaam je op een gegeven moment in de steek laat. Je raakt uitgeput, krijgt fysieke/mentale klachten als bijvoorbeeld een hoge bloeddruk, hoofdpijn, rugpijn, depressie, burnout of een ander soort ziekte waar je niet op zit te wachten.

Het activiteitenprogramma Tijd voor MIJ is er voor jou! Om je de mogelijkheid te geven, momenten voor jezelf in je agenda te creëren. Zodat je achteraf niet zegt: “Had ik maar…. beter naar mijn lichaam geluisterd; de signalen eerder gezien; meer tijd voor ontspanning en rust ingepland.
Je kunt zowel deelnemen aan groepsactiviteiten als een individueel Tijd voor MIJ consult of begeleidingstraject bewandelen.

Tijd voor MIJ bestaat uit: 

  • Tijd voor MIJ - Meditatie:
    Een moment voor jezelf om te ontspannen, onthaasten, verstillen, reflecteren, dichter bij jezelf te komen en innerlijk meer in balans. Lees verder
  • Tijd voor MIJ - Allerlei:
    Een bijeenkomst die draait om de vraag die in je leeft en verbonden is met jouw persoonlijke proces. De vraag waar je mee bezig bent en een antwoord voor zoekt, meer inzicht in wil krijgen en/of mee aan de slag wilt gaan. Lees verder
  • Tijd voor MIJ - Vormtekenen:
    Een ontdekkingsreis via het tekenen van lijnen en vormen naar het vinden van jouw eigen midden. Lees verder

Tijd voor MIJ - Consult en individuele begeleiding:
Een consult waarin je je vragen kunt voorleggen en handvatten krijgt aangereikt om jezelf te ontspannen, te onthaasten en innerlijk meer in balans te komen. Naast het gesprek kan ook gebruik worden gemaakt van stilte- en concentratieoefeningen, stem-klank-beweging, schrijven en (vorm)tekenen.

Consult en individuele begeleiding:
40 minuten: € 45,- | 60 minuten: € 65,-
30 minuten: € 30,- personen met een kleine beurs, jongeren van 16 tot 21 jaar en studenten
Consulten en individuele begeleidingstrajecten worden gegeven bij AsmaraKlank in Rotterdam. Afspraken gaan in overleg.

Ga naar Contact voor meer informatie of het maken van een afspraak. Een overzicht van activiteiten vind je in de Agenda. Ga naar NamenWerk als je meer verbinding wilt krijgen met je naam en benieuwd bent naar wat jouw naam je te vertellen heeft. Wil je liever met je stem aan de slag? Ga naar StemWerk. Klik op Reacties als je benieuwd bent naar hoe anderen de begeleiding ervaren.