Zomerweekend: Inzicht in jouw eigen mogelijkheden

  • Verlang je naar meer rust en balans in je leven?
  • Sta je op een kruispunt in je leven en vraag je je af hoe verder?
  • Leven bij jou vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat hoort bij mij?

De gang door het leven ontvouwt zich organisch. De verschillende levenspaden die je bewandelt geven inzicht in wie je bent, wat je brengt en wezenlijk bij je hoort. Het is een ontwikkelingsweg, een scholingsweg waarbij je jezelf en jouw eigen binnenwereld leert kennen, door datgene wat zich in de buitenwereld toont.

Soms stagneert de levensstroom en zijn er allerlei obstakels en hindernissen op je pad, die je uitdagen en uit je veilige comfortzone halen. Je lichaam vraagt mogelijk om rust en uit de waan van de dag te stappen. Je familie, vrienden of gezin vragen extra aandacht. Je staat op een kruispunt in je leven waarbij je een keuze hebt te maken over hoe nu verder, echter je weet even niet zo goed meer wat je wilt. Er kunnen allerlei redenen zijn die ervoor zorgen, dat het leven van jou vraagt om een pas op de plaats te maken.

In dit zomerweekend staan we stil bij waar jij op dit moment bent in jouw leven en hoe je van daaruit, bewust of onbewust, een stap kunt zetten in een richting waar jij naartoe aan het bewegen bent. Vanuit stilte en aandacht wordt een ruimte geschapen, waarin jij kunt reflecteren en Zijn met dat wat is. Door het laten schijnen van jouw innerlijke licht op de delen in jou die nog in de schaduw staan, erken je hun aanwezigheid en voelen ze zich gezien.

Jouw levensstroom krijgt hierdoor een impuls. Dat wat wezenlijk bij je hoort kun je hierdoor meer toe-eigenen. Dat wat jou niet meer dient mag je laten gaan. Het specifiek unieke in jou krijgt dan gelegenheid om zich te tonen. Hierdoor kunnen nieuwe/andere mogelijkheden en inzichten ontstaan, die (meer) recht doen aan wie jij in essentie bent.

Het programma is een afwisseling van stilte, rust, bewegen, luisteren en spreken, waarbij ook gebruik kan worden gemaakt van creatieve middelen als bijvoorbeeld tekenen, schrijven, zingen en klank maken.

De monumentale boerderij waar dit zomerweekend plaatsvindt is een baken van licht, rust en stilte. Ze heeft een prachtige tuin, waar we bij goed weer, ook zeker gebruik van zullen maken. Voor koffie, thee en wat lekkers zal worden gezorgd. Je lunch graag zelf meebrengen. Voor het halen van een lunch zijn in de buurt voldoende mogelijkheden.

Voor wie? Degene die:

  • verlangen naar rust, ontspanning en balans in hun leven;
  • bezig zijn met vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat hoort bij mij?;
  • met meer zelfvertrouwen, vreugde en vitaliteit in het leven willen staan;
  • interesse hebben in innerlijke groei en persoonlijke ontwikkeling;
  • meer verbinding willen krijgen met hun eigenheid en wezenskern;
  • willen leren luisteren naar de stem van hun hart.

Inzicht in jouw eigen mogelijkheden

Weekend: Zaterdag 3 en zondag 4 augustus
Tijd: 10.30 - 16.00 uur
Bijdrage: € 175,- | € 150,- bij aanmelden en betalen vòòr 1 juli
Groepsgrootte: 4 - 8 personen
Plaats: AsmaraKlank - Dorpsstraat 200 - ZOETERMEER

Interesse!
Wil je verzekerd zijn van een plek, meld je dan ruim van tevoren aan via Contact.
Vermeld daarbij je voor- en achternaam, e-mail, telefoonnummer en woonplaats (i.v.m. eventueel carpoolen).

Wil jij weten wat StemWerk voor jou kan betekenen? Klik dan op StemWerk
Benieuwd naar wat jouw naam je te vertellen heeft? Kijk dan op NaamAnalyse
Een overzicht van activiteiten vind je in de Agenda. Benieuwd naar hoe anderen mijn begeleiding ervaren? Ga dan naar Reacties.