Samen-Zijn voor vrede en innerlijke stilte

Vrede in de wereld begint bij vrede krijgen in jouw eigen hart. Door jouw hart te helen van alle pijnen, stormen en aardbevingen die ze heeft ondergaan en doorstaan wordt ze een zuiver instrument van vreugde, liefde, wijsheid, waarheid en vrede.

Vanuit stilte en aandacht verbinden we ons met ons hart. Wat leeft daar? Wat heeft ze nodig? Wat heeft ze te zeggen? We bouwen samen een krachtig en helend stilteveld op, waarin ruimte is om te tekenen, schrijven en het uitwisselen van ervaringen.

Na onze eigen innerlijke reis met ons hart is er, na een korte pauze, ruimte om samen te Zijn voor vrede in de wereld. Op een organische wijze kan een ieder die dat wil iets passends inbrengen, vanuit zijn/haar unieke gave of talent. Denk hierbij aan een mooie tekst, een gedicht, een dans, een instrumentale of gezongen bijdrage. Het geheel wordt afgewisseld met momenten van verstilling en klanken van vrede.

Voor wie? Degene die:

  • bezig zijn met bewustwording, innerlijke groei en persoonlijke ontwikkeling;
  • meer verbinding willen krijgen met (de stilte in) zichzelf en hun hart;
  • willen bijdragen aan meer liefde, stilte, vrede in zichzelf en in de wereld.

Samen-Zijn voor (innerlijke) vrede 
Data: zondag 9 juni
Tijd: 14.00 – 16.30 uur | Welkom vanaf 13.45 uur
Plaats: AsmaraKlank - Dorpsstraat 200 - 2712 AR  ZOETERMEER
Bijdrage naar keuze: € 25,- | € 35,-

Interesse!
Meld je dan vòòr 25 mei aan via Contact en vermeld daarbij je voor- en achternaam, e-mail en telefoonnummer.

Liever individueel aan de slag met het vinden van vrede in je hart? Maak dan een afspraak voor een Tijd voor Mij consult. Benieuwd naar wat jouw naam je te vertellen heeft? Kijk dan op NaamAnalyse. Een overzicht van activiteiten vind je in de Agenda. Nieuwsgierig naar hoe anderen mijn begeleiding ervaren? Ga dan naar Reacties.