Samen-Zijn voor Vrede

Vrede in de wereld begint bij vrede krijgen in jouw eigen hart. Door jouw hart te helen van alle pijnen, stormen en aardbevingen die ze heeft ondergaan en doorstaan wordt ze een zuiver instrument van vreugde, liefde, wijsheid, waarheid en vrede.

Vanuit stilte en aandacht verbinden we ons met ons hart. Wat leeft daar? Wat heeft ze nodig? Wat heeft ze te zeggen? We bouwen samen een krachtig en helend stilteveld op, waarin ook gelegenheid is om te tekenen, te schrijven en ervaringen uit te wisselen.

Na onze eigen innerlijke reis met ons hart is er, na een korte pauze, ruimte om samen te Zijn voor Vrede in de wereld. Een ieder die dat wil kan iets passends inbrengen. Denk hierbij aan een tekst, een gedicht, een dans, een lied of muzikale bijdrage. Het geheel wordt afgewisseld met momenten van verstilling en klanken van vrede.

De monumentale boerderij waar deze bijeenkomst plaatsvindt is een baken van licht, rust en stilte. Ze heeft een prachtige tuin, waar we bij goed weer, ook zeker gebruik van zullen maken. Voor thee en wat lekkers zal worden gezorgd.

Voor wie? Degene die:

  • bezig zijn met bewustwording, innerlijke groei en persoonlijke ontwikkeling;
  • meer verbinding willen krijgen met (de stilte in) zichzelf en hun hart;
  • willen bijdragen aan meer liefde, stilte, vrede in de wereld.

Samen-Zijn voor Vrede 
Data: Zondag 13 oktober
Tijd: 14.00 – 16.00/16.30 uur | Welkom vanaf 13.45 uur
Plaats: AsmaraKlank - Dorpsstraat 200 - 2712 AR  ZOETERMEER
Bijdrage naar keuze: € 25,- (kleine beurs) | € 35,- | € 45,-

Interesse!
Meld je dan uiterlijk 10 dagen van tevoren aan via Contact en vermeld daarbij je voor- en achternaam, e-mail en telefoonnummer.

Liever individueel aan de slag met het vinden van vrede in je hart? Maak dan een afspraak voor een Tijd voor Mij consult. Benieuwd naar wat jouw naam je te vertellen heeft? Kijk dan op NaamAnalyseEen overzicht van activiteiten vind je in de Agenda. Nieuwsgierig naar hoe anderen mijn begeleiding ervaren? Ga dan naar Reacties.