Helderheid – duidelijkheid – zuiverheid

De tijd van erom heen draaien, je anders voordoen dan je bent, emoties wegstoppen, is echt voorbij. Veel mensen zijn gefrustreerd, teleurgesteld, wanhopig, angstig. De wereld schudt op haar grondvesten. Letterlijk en figuurlijk stormt het en stroomt het water over, om ons wakker te schudden. Het wezen van de aarde geeft een heel duidelijk signaal af aan haar bewoners. STOP. Tot hier en niet verder. Zo kan het niet langer. Het tij heeft te keren.

Hoe?
Jij kan bijdragen aan het keren van het tij, (mogelijk doe je dat al) door de weg naar binnen te gaan en verantwoording te nemen voor wat je denkt, voelt en doet. De buitenwereld is immers een afspiegeling van de binnenwereld. Het is van essentieel belang om rust- en stiltemomenten in te bouwen om te kunnen luisteren, voelen en gewaar te worden wat er binnen in jou afspeelt. De chaos op het wereldtoneel daagt ons voortdurend uit. Ook de mensen die hun innerlijke stilte al gevonden hebben. Het is voor iedereen alle hens aan dek!

In februari starten de Tijd voor MIJ – meditaties, waarin je praktische handvatten aangereikt krijgt om jezelf te kunnen ontspannen, je gedachten tot rust te brengen en een impuls te geven aan je innerlijke balans. Als je behoefte hebt aan een moment voor jezelf of als je het lastig vindt om zelf stiltemomenten in te bouwen, weet dan dat je welkom bent. Meer informatie vind je op Tijd voor MIJ – meditatie.


Brigitte van Bourgonje helpt volwassenen in verbinding te komen met hun ware natuur, zodat ze datgene in hun leven kunnen doen, waar ze in essentie voor zijn bedoeld. Een betere wereld begint immers bij jezelf. Ze is docent, begeleider en impulsgever op het gebied van Zelf-Bewust-Zijn en heeft zich gespecialiseerd in NamenWerk en StemWerk. 

©2024 Brigitte van Bourgonje | AsmaraKlank.nl

 

 

©2024 Brigitte van Bourgonje | AsmaraKlank.nl

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...