Je kunt zoveel meer met je naam

We leven in een tijd waar we met heel veel zaken worden belast, waar we niet direct invloed op kunnen uitoefenen. Hoe blijf je dan innerlijk in balans? Hoe bied je weerstand tegen alle grote en subtiele verleidingen die er zijn? Hoe voorkom je dat je wordt meegesleurd met beelden, woorden, denkbeelden die je aangrijpen en jezelf uit balans brengen?

Meer dan ooit worden we uitgedaagd en uitgenodigd tegelijkertijd om de weg naar binnen te gaan. De antwoorden en oplossingen niet in de buitenwereld te zoeken, maar in jezelf te vinden. Dat kan spannend en eng zijn, als je daar nog niet zo vertrouwd mee bent. Want wat kom je daarbinnen allemaal tegen? Je aandacht naar buiten richten en je laten afleiden door je smartphone, je Ipad/laptop, je werk, je vrienden, je gezin/familie, uitgaan, shoppen, sporten, is veel gemakkelijker. Toch is het nodig om in alle drukke bezigheden ook tijd vrij te maken om aandacht te geven aan je binnenwereld. Om niet weg te lopen voor jouw eigen schaduw en de donkere delen in jezelf. Zij willen ook graag het licht zien.

Je hebt de kracht en wijsheid in je om je eigen angsten, donkerte en schaduw onder ogen te zien. Niemand anders dan jijzelf kan je innerlijk in balans brengen. Vraag om hulp, mocht je het lastig vinden om dit proces alleen te doen. Neem echter wel de verantwoordelijkheid voor jezelf. Je draagt met het aangaan van jouw eigen innerlijke proces, ook naar beste kunnen bij, aan herbalancering van collectieve velden die daarmee verbonden zijn.

Hoe je dat doet, kan op verschillende manieren. Het op een wezenlijke wijze verbinden met je eigen naam kan een ingang zijn. Met je naam ben je immers vertrouwd. Hoe vaak heb je wel niet je naam uitgesproken? Je kunt echter zoveel meer met je naam, dan waar je in eerste instantie aan denkt.

Met je naam kun je leren om:

  • JA te zeggen tegen jezelf en het leven;
  • Meer zelfvertrouwen te krijgen;
  • Voor jezelf te kiezen;
  • Nee te zeggen tegen wat je uit balans brengt;
  • Jezelf te omhullen en (energetisch) te balanceren;
  • Een relatie te krijgen met je Zelf;
  • Jouw unieke talent te ontplooien;
  • Authentiek in het leven te staan;
  • Je anders zijn te omarmen;
  • Emoties te transformeren, en nog veel meer.

Tijdens de NamenWerk Driedaagse van 10 t/m 12 november 2023 18.00 uur, neem ik je mee in de wereld van NamenWerk. Je ontvangt een aantal mails over hoe NamenWerk is ontstaan, wat je ermee kunt en hoe je met jouw naam, op een positieve wijze kan bijdragen aan de huidige tijd waarin we leven.

Wil je op de hoogte blijven van NamenWerk en mijn activiteiten? Meld je dan aan voor de inspiratiemail via de oranje button aan de zijkant.

©2023 Brigitte van Bourgonje | AsmaraKlank.nl

Dit vind je misschien ook leuk...