NamenWerk

Ontdek je ware natuur en de diepere betekenis van je naam,
zodat je datgene kunt doen waar je in essentie voor bent bedoeld.

  • Ben je nieuwsgierig naar wat je naam te vertellen heeft?
  • Heb je een vraag/vragen rondom je naam en/of identiteit?
  • Heb je moeite met het uitspreken van je naam?
  • Leef je met vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat hoort bij mij?
  • Sta je op een kruispunt in je leven en wil je een volgende stap zetten?
  • Worstel je met een situatie die opheldering nodig heeft?
  • Voel je je je ongelukkig en/of ervaar je een leegte in jezelf, terwijl je alles hebt wat je hart begeert?
  • Heb je het gevoel vast te zitten en heb je een impuls nodig in je leven?
  • Wil je meer in contact komen met jezelf, je zachtheid en intuïtie?

Wanneer je één of meer vragen met JA hebt beantwoord is NamenWerk wat voor jou.

NamenWerk is een verzamelnaam voor begeleiding, cursussen en workshops rondom je naam én met je naam. Hieronder valt:

Een NaamAnalyse
is een consult waarin je aan de hand van de letters van je naam helderheid of inzicht krijg in jezelf, je huidige situatie, je werk of levensdoel. Een NaamAnalyse brengt je naar de kern van jezelf of dat wat gehoord wil worden; verheldert, laat ervaren en ontdekken; geeft woorden aan het nog onbenoembare en/of maakt waar mogelijk het onbewuste bewust; legt verbindingen, geeft aanwijzingen en laat verbanden zien; bekrachtigt wie je bent en geeft informatie vrij over jezelf, je huidige situatie om een volgende stap in je leven te zetten en/of bevestigt mogelijk wat je diep van binnen al lang weet. Lees verder

Een NaamOpstelling
is een combinatie van een NaamAnalyse en een (familie)opstelling. Jouw naam + eventueel de naam van de ander, het thema, de situatie en/of gebeurtenis worden op kaartjes geschreven en op een tafel opgesteld. Aan de hand van vragen gaan we waarnemen, voelen en zien wat aanwezig is, wat wil ontstaan en wat vrijgegeven en/of geheeld mag worden. Doordat het geheel op een tafel is opgesteld, wordt in het veld zichtbaar en bij jezelf voelbaar wat er gebeurt. Onbewuste energetische lagen en patronen kunnen worden aangeraakt, om helderheid en inzicht te geven in jezelf, levensprocessen en/of onderlinge relaties. Lees verder

Een NamenWerk (vervolg)consult 
is een consult waarin je, al of niet na een NaamAnalyse en/of NaamOpstelling, aan de slag kunt met je naam en/of datgene wat je naam heeft vrijgegeven bij een eerder plaatsgevonden consult. Je maakt kennis met De NaamsOefening. Een lichaamsgerichte stiltemeditatie aan de hand van je naam, die je dieper bewust maakt van jezelf, je lichaam, je geschiedenis en dat wat aangekleefd is aan je naam. Je leert op een wezenlijke manier je naam en je lichaam te bewonen, zodat je op een authentieke wijze, vanuit je natuurlijke eigenheid in het leven kunt staan. Schrijf-, teken- en beweegoefeningen kunnen deel uitmaken van een (vervolg)consult.

Een NamenWerk (vervolg)consult bedraagt € 65,- per uur.

Een NamenWerk traject van 5 uur bedraagt € 297,- i.p.v. € 325,-
Dit bestaat uit een NaamAnalyse, een NaamOpstelling en 2 Namenwerk consulten van 60 minuten.

Woon je ver weg en/of ben je niet in de gelegenheid om naar Rotterdam te komen, dan is het mogelijk om een Telefonisch NaamAnalyse consult te doen van 30 of 45 minuten. Meer informatie vind je op Telefonisch consult.

Interesse in NamenWerk!
Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak Contact op.

Ga naar NaamAnalyse of NaamOpstelling voor meer informatie en uitleg over wat een NaamAnalyse en een NaamOpstelling is. Een overzicht van activiteiten vind je in de Agenda. Benieuwd hoe anderen mijn werkwijze ervaren? Klik dan op Reacties.