Over Brigitte

Mensen inspireren en handvatten aanreiken op hun reis naar zichzelf is mijn passie. Hoe meer mensen leven vanuit hun hart en datgene doen waarvoor ze zijn bedoeld, hoe meer liefde op aarde komt. Daar een bijdrage aan mogen leveren is mijn missie. Een betere wereld begint immers bij jezelf.

De naam vervult, zowel in mijn werk als in mijn leven, een belangrijke rol. Al van jongs af aan had ik interesse in de betekenis van namen en was ik dol op letters en het kalligraferen ervan.
Door mijn werk als zangpedagoog/zangtherapeut, vanuit de zangscholing van Valborg Werbeck, onderzocht ik het wezenlijke karakter van letters, hoe je ze tot klinken brengt en wat de werking ervan is. Van 2009 - 2019 heb ik veelvuldig mensen met stemproblemen begeleid. Later specialiseerde ik me in oorsuizen/tinnitus.

Uit ervaring weet ik hoe helend het werken met stem-klank-beweging is en hoe dit op een liefdevolle zachte wijze een impuls kan geven aan iemands innerlijke bewustwording, zelfliefde, zelfaanvaarding en helingsproces. Het is niet voor niets dat in het woord “genezing” het woord “zing” is terug te vinden. Mijn stem en mijn verstilde manier van zingen in mijn eigen klankentaal hebben een diepe uitwerking op mensen en geven een impuls aan helingsprocessen en bewustwording.

In 2011 maakte ik kennis met de Naamsoefening. Meteen was ik geraakt door de eenvoud ervan en de enorme kracht die in een naam verborgen zit. Mijn verhaal met de Naamsoefening lees je hier. Iedere naam vertelt een verhaal en is verbonden met wie jij ten diepste bent.

Op verschillende wijzen kan ik iemands naam belichten en diepere lagen vrijmaken, opdat de schatten die in de naam verborgen zitten, tevoorschijn komen als het moment daar rijp voor is. Door mijn heldere manier van waarnemen, luisteren en gewaarworden herken ik snel patronen en hun onderliggende samenhang. Ik kom gemakkelijk tot de kern van waar het werkelijk om gaat en geef een impuls aan het proces van Zelf-Bewust-Zijn.

Bekijk mijn LinkedIn profiel als je meer wilt weten over mijn achtergrond.
Benieuwd naar hoe anderen mijn begeleiding ervaren? Ga naar reacties