Telefonisch NaamAnalyse consult

Wil je graag telefonisch kennismaken met NaamAnalyse en/of heb je een vraag die je snel wilt voorleggen? Dan is een telefonisch NaamAnalyse consult van 30 minuten wat voor jou. Samen met jou belicht ik je vraag aan de hand van enkele letters uit je voor- of achternaam. Je kunt maximaal 2 vragen stellen. Deze persoonlijke handreiking geeft helderheid en/of inzicht in jezelf, je werk, je naam of huidige levenssituatie.

Een telefonisch NaamAnalyse consult is anders dan een NaamAnalyse in mijn praktijk. Hoewel de basis van het informatie vrijgeven via de naam hetzelfde is, heeft een NaamAnalyse in mijn praktijk het voordeel dat, naast de ontmoeting in levende lijve, ook middelen als teken-, schrijf- en stilteoefeningen kunnen worden ingezet. Dit kan helpend zijn bij het verkrijgen van een diepere verbinding met de naam en jezelf. Bij een telefonisch consult is dit niet mogelijk. Houd hier rekening mee bij het maken van je keuze.

Het voordeel van een telefonisch consult is dat het praktisch is, je hoeft niet naar Rotterdam te komen en een afspraak kan eenvoudig worden ingepland als je snel helderheid wilt hebben in iets van jezelf, een situatie en/of behoefte hebt aan een luisterend oor ter ondersteuning van wat je meemaakt.

Interesse in een telefonische afspraak?

Neem dan Contact op en vermeld daarbij je:
- volledige voor- en achternaam
- e-mail
- telefoonnummer
- vraag + eventueel dag/tijdstip van je voorkeur.

In de bevestiging die je ontvangt, staan de datum, tijd en het telefoonnummer vermeld waarop je mij kunt bellen (de telefoonkosten zijn voor jouw rekening).

Het tarief van een telefonisch consult van 30 minuten bedraagt € 35,-. 
De betaling dient uiterlijk 24 uur voor de afspraak te zijn bijgeschreven op het bankrekeningnummer dat in de bevestiging vermeld staat.
Indien tijdens het telefonisch consult blijkt dat een langer gesprek nodig is, dan dient de bijdrage voor de extra tijd, € 15,- per 15 minuten (of een deel daarvan), achteraf voldaan te worden.
De maximum duur van een telefonisch consult is 45 minuten.

Voorbeelden van beweegredenen van personen om een NaamAnalyse te doen vind je op Vaak voorkomende vragen bij een NaamAnalyse. Benieuwd naar hoe anderen mijn begeleiding ervaren? Ga dan naar Reacties.