NaamOpstelling

  • Worstel je met een thema, wat als een rode draad door je leven loopt?
  • Heb je moeite met bepaald gedrag van een familielid of persoon in je nabije omgeving?
  • Is onduidelijk wat maakt dat je steeds door een bepaalde situatie wordt geraakt?

Een NaamOpstelling is een combinatie van een NaamAnalyse en een (familie)opstelling.
Jouw naam + eventueel de naam van de ander, het thema, de situatie en/of gebeurtenis worden op kaartjes geschreven en op een tafel opgesteld. Op intuïtieve wijze ontstaan woorden, verbonden met de letters van je naam, die te maken hebben met datgene waar je helderheid over wilt hebben. Deze woorden worden ook op kaartjes geschreven en op tafel gelegd, eventueel aangevuld met mineralen en/of andere voorwerpen die zich dienstbaar opstellen.

Aan de hand van vragen gaan we waarnemen, voelen en zien wat aanwezig is, wat wil ontstaan en wat eventueel vrijgegeven en/of geheeld mag worden. Doordat het geheel op een tafel is opgesteld, wordt in het veld zichtbaar en bij jezelf voelbaar wat er gebeurt als kaartjes worden verschoven, weggehaald en/of nieuwe kaartjes/voorwerpen in het veld worden gebracht. Het is een heel ervaringsgericht proces. Onbewuste energetische lagen en patronen kunnen worden aangeraakt, om helderheid en inzicht te geven in jezelf, levensprocessen en/of onderlinge relaties, die mogelijk verder kunnen reiken dan je huidige aardeleven.

Een NaamOpstelling is qua vorm anders dan die van een NaamAnalyse.
Je hebt een gerichte vraag nodig die je wilt gaan onderzoeken. Het gaat om de relatie tussen jou (je naam) en een ander, een thema, een situatie en/of gebeurtenis.
Ben je nieuwsgierig naar wat je naam te vertellen heeft, kies dan voor een NaamAnalyse. Daar wordt dieper ingegaan op de afzonderlijke letters van je naam.

Nawerking
Houd er rekening mee dat een NaamOpstelling een nawerking kan hebben op fysiek, mentaal, emotioneel en/of energetisch vlak. Van tevoren is dat niet in te schatten. Meestal ebt dit na een paar dagen weg. Soms zijn mensen moe na een consult. Mocht er een hevige reactie zijn, drink dan veel water om afvalstoffen af te voeren, wandel regelmatig in de natuur en bouw voldoende rustmomenten in en/of neem even contact op.

Voor wie? Een NaamOpstelling is wat voor jou als je:

  • inzicht wilt krijgen in jezelf in relatie tot een ander, een thema, een situatie en/of gebeurtenis;
  • worstelt met een situatie (zowel werk als privé) die opheldering nodig heeft;
  • een belangrijke keuze of beslissing dient te nemen (zowel werk als privé);
  • je het gevoel hebt vast te zitten en een impuls nodig hebt in je leven;
  • meer in contact met jezelf, je zachtheid en intuïtie wil zijn.

Wanneer je naam verbonden is met een heftige en/of beladen geschiedenis, vermeld dit dan van te voren bij het maken van een afspraak, zodat er rekening mee kan worden gehouden.

Afspraken vinden overdag plaats bij AsmaraKlank in Rotterdam. 
Een NaamOpstelling bedraagt € 97,50 en duurt maximaal 90 minuten.

Wil jij een NaamOpstelling doen?
Maak dan een afspraak  en vermeld daarbij:
1. je volledige voor- en achternaam
2. je e-mail
3. je telefoonnummer
4. je vraag + eventuele dag/tijdstip van je voorkeur

Indien gewenst kan naar aanleiding van de NaamOpstelling één of meerdere NamenWerk consulten worden gevolgd om hetgeen is vrijgegeven nader te onderzoeken en/of te verdiepen. NamenWerk consulten bedragen € 65,- per uur.

Een NamenWerk traject van een NaamAnalyse, een NaamOpstelling + 2 NamenWerk consulten (in totaal 5 uur) bedraagt € 297,- i.p.v. € 325,-.

Behoefte aan meer informatie? Neem dan Contact op.
Wil je liever een telefonisch NaamAnalyse consult? 
Klik dan hier.
Een overzicht van activiteiten vind je in de Agenda. Benieuwd naar hoe anderen mijn consulten/begeleiding ervaren? Ga dan naar Reacties.